Szanowni Państwo,

W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie nowe Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (znanym też jako „RODO”).

W trosce o zapewnienie bezpieczeństwa Państwa danych oraz transparentności w procesach ich przetwarzania przesyłamy Państwu informację o przetwarzanych przez nas danych osobowych, a także przysługujących Państwu, w związku z tym prawach.

Administratorem danych osobowych jest Polskie Towarzystwo Neuroendokrynologii, siedziba Katedra Endokrynologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi, ul.Sterlinga 3, 91-425 Łódź.

Dane osobowe Użytkowników będą przetwarzane w celach związanych z organizacją V Zjazdu Polskiego Towarzystwa Neuroendokrynologii w Krakowie w dniach 21-22 września 2018r. Podanie danych jest dobrowolne. Brak danych uniemożliwi wystawienie faktury, zarezerwowania hotelu oraz wydrukowanie doniesienia w Endokrynologii Polskiej.

Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania. Ponadto każda osoba, której dane dotyczą ma prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Dostęp do danych jest możliwy w sekretariacie Polskiego Towarzystwa Neuroendokrynologii.

Dane osobowe są udostępniane podmiotom świadczącym usługi związane ze wsparciem programistycznym i informatycznym, podmiotom świadczącym usługi prawne i usługi księgowe, na podstawie umów o powierzenie przetwarzania danych.

Dane osobowe będą przechowywane do 3 miesięcy po zakończeniu Zjazdu.

Dane osobowe są przetwarzane automatycznie.

Adres mailowy do kontaktu w sprawach związanych z danymi osobowymi: rzkoziec@cyf-kr.edu.pl

 

Polityka cookies

Podczas korzystania ze stron internetowych zamieszczonych na serwerach V Zjazd Polskiego Towarzystwa Neuroendokrynologii przeglądarka internetowa może przechowywać pliki cookies na dysku komputera lub w pamięci urządzenia końcowego.

§ 1 Cele do których wykorzystywane są pliki Cookie

Właściwego dopasowania stron internetowych do potrzeb Użytkowników, zapamiętania preferencji i indywidualnych ustawień Użytkownika.

Przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników.

§ 2 Możliwości określania warunków przechowywania i uzyskiwania dostępu na Urządzeniach Użytkownika przez Serwis

Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do swojego urządzenia. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w na stronach internetowych producentów przeglądarek internetowych.

Konfiguracja najczęściej używanych przeglądarek

przeglądarki na urządzeniach mobilnych:

§ 3 Wymagania Serwisu

Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych. Administrator nie ponosi żadnej odpowiedzialności za nieprawidłowo działające funkcje Serwisu w przypadku gdy Użytkownik ograniczy w jakikolwiek sposób możliwość zapisywania i odczytu plików Cookie.

Logo Infarma
Logo Miasto Kraków
Logo IPSEN
Logo Novartis
Detailed information on how to process your personal data and about related rights can be found in our privacy policy.  Accept  More information